Dancsó Péter tovább szenved a Való Világgal - ifaktor
Dancsó Péter tovább szenved a Való Világgal

Magyarország egyik legnépszerűbb youtubere tovább folytatta az RTL Klub reality-jének a kiparodizálását. Dancsó Petinek ez már a 9. videója volt a Való Világ jubileumi évadáról és szokásához híven, ezúttal sem finomkodott a villalakókkal.

Az adásban egyébként több nagyágyú is feltűnik a szereplőkön kívül, akikre nem is kell sokat várni, hiszen a videó legelején egyből Kiszel Tünde konferálja fel a vloggert. Ezután elmondja Dancsó, hogy ilyenkor az év elején kiheveri az éves trasht és eddig a regeneráló vakációját töltötte, azért nem jelentkezett 2 hétig videóval.

Majd belecsap a történésekbe és folytatja a szenvedését azzal, hogy továbbra is követni fogja a műsort. A Való Világ szereplőin kívül feltűnik az új részben, Stohl András, Aurélio és a 2002-ben a TV2-őn futó Big Brotherből is láthatunk részleteket. A videót azonban mindenképp érdemes végignézni, hiszen végül a pozitív lezárás kedvéért viccmesélést tartott a youtuber, méghozzá Oscar-díjas alakításokat bemutatva.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!