A Nagy Testvér megköszönte Dancsó Péternek, hogy ennyit foglalkozik a Való Világgal - ifaktor
Dancsó Péter minden héten készít egy videót a műsorról, melyben az aktuális történéseket beszéli ki, figurázza ki, általában nagyon humoros módon.


Féltávhoz érkezett a Való Világ 10. szériája, és egy érdekes poszt került ki a műsor hivatalos Instagram-oldalára, melyben a népszerű youtuberről emlékezik meg A NagyTesvér.

Dancsót az egyik legnagyobb rajongójukként emlegetik, és megköszönik neki, hogy már 8 videóban 83 percet foglalkozott a Való Világ 10 történéseivel. Ezekkel a videóival, több mint 3 milliós megtekintést ért el eddig.

A poszt alatt sok hozzászóló, már arra gyanakszik, hogy lehet Dancsó Péter maga a Nagy Testvér?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!