Danny Blue megmássza Magyarország hegyeit - ifaktor

A sármos mentalista nem csak különleges képességeivel kápráztat el minket. Követőinek megmutatta legnagyobb szenvedélyét.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

14 évesen leestem egy hegyről és kitört a fogam, de a sziklák iránti vonzódásomat ez sem tudta eltántorítani, ahogy ez a hétvége is csak megerősítette, annak ellenére, hogy másztunk ködben, esőben, sötétben, fáradtan. Annak ellenére hogy ezen a fotón pózolok vissza is csúsztam a nedves köveken és csak a kantár fogott meg, de végigcsináltam 5 via ferrata utat egy hétvége alatt... maradt még pár Magyarországon, de aztán lehet hogy külföldre kell szegezni a tekintetet! ✌🏼🧗🏻‍♂️ #viaferrata #hungary #magyarorszag #weekend #autumn #autumnvibes #cloud #mik #tatabánya #hiking #trekking #kiràndulàs #nemsèta

Danny Blue (@iamdannyblue) által megosztott bejegyzés,

„14 évesen leestem egy hegyről és kitört a fogam, de a sziklák iránti vonzódásomat ez sem tudta eltántorítani, ahogy ez a hétvége is csak megerősítette, annak ellenére, hogy másztunk ködben, esőben, sötétben, fáradtan. Annak ellenére, hogy ezen a fotón pózolok, vissza is csúsztam a nedves köveken és csak a kantár fogott meg, de végigcsináltam 5 via ferrata utat egy hétvége alatt... maradt még pár Magyarországon, de aztán lehet, hogy külföldre kell szegezni a tekintetet!"

– írta bejegyzésében az influenszer.

Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!