David Beckham főszerepet vállalt egy sorozatban - ifaktor
David Beckham főszerepet vállalt egy sorozatban
Az egykori labdarúgó filmben már szerepelt, ezúttal pedig a televízióban próbálja ki magát, hiszen ő lesz a Disney Pluszon induló Save Our Squad című sorozat főszereplője.


A sorozatban Beckham visszatért a kelet-londoni futballpályákra, ahol gyermekként játszott. A feladata pedig az lesz, hogy mentoráljon egy fiatal, alulról érkező csapatot, akik a túlélésért küzdenek a bajnokságban. A labdarúgó úgy nyilatkozott a sorozatról, hogy:

„Fantasztikus, hogy szerepelhetek a Save Our Squadban, amivel rávilágíthatunk arra a helyi futballra, amelyet a felnőttkoromban tapasztaltam és ami nagyon sokat adott nekem a karrierem elején. Szerencsés voltam, hogy egy hosszú és sikeres karriert futhattam be játékosként, és hihetetlen, hogy most lehetőségem nyílt erre, hogy mentorként adjam vissza a tapasztalataimat."

Beckham egyébként társproducere is a sorozatnak, hiszen a saját produkciós cége a Studio 99 a Twenty Twentyvel együttműködve készíti a Save Our Squadot.

(Variety)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!