Fekete Dávid durva dolgokba keveredett bele - ifaktor
fekete dávid
Mostanra az egész magyar sajtót bejárta a hír, miszerint Fekete Dávid a megasztár negyedik évadának győztese és felesége, Regina elválnak, sőt igazi adok-kapok indult a családon belül. Most Dávid ismét egy bejegyzést tett közzé a Facebookon.


Az egész azzal kezdődött, hogy Dávid megosztotta a hírt Facebook-oldalán, miszerint Regina megcsalta őt és emiatt elválnak, de azóta kiderült a képlet közel sem ilyen egyszerű...

Dávid kiírása után sokan egyből mellé is álltak, de kiderült, a dolog bonyolultabb ennél.

„Jó lenne, ha az igazságot osztanád meg a nagy nyilvánossággal, még mielőtt ezt más teszi meg! És az nem fog kímélni, az igazság napvilágra kerül! A családokat pedig te teszed tönkre a beteges féltékenységeddel, és a gyerekes észjárásoddal... Ja és a győri barátnődnél biztos vigaszra lelsz!"

– írta Dávid anyósa kommentben az eredeti bejegyzés alá.

Majd megszólalt Regina is:

„Szerda este volt a nagy beszélgetésünk, akkor Dávid elmondta, mit gondol. Később pedig nem akkor kommunikáltam vele, amikor gondolta, ezért minden szó nélkül elment, nem vette fel a telefont, majd egyszer csak szembesültem azzal, amit kiírt… Ő hagyott el, és porig alázott ország-világ előtt"

mondta a Blikknek az asszony.

Dávid azóta reagált Regina szavaira, s levelét gyermekeinek címezte.

Az írás hemzseg a baljós előjelektől. Olyan kifejezések szerepelnek benne, minthogy: „Apa súlyos problémákkal harcol" vagy „Volt, hogy szó szerint az életben maradásomért küzdöttem".

Íme, néhány részlet a bejegyzésből:

„Mindenesetre akármi is lesz, mert ugye apának, ahogy említettem, rengeteg ügye van és rengeteg frontól harcol, jogos és nem jogos dolgokban, ezért, ha nem kapja vissza a pénzeit, amit apa kissé meggondolatlanul adott kölcsön és rossz helyre is fektettet be... Akkor apa komoly problémákba kerülhet.
„Abban még igaza volt, hogy sokszor nem tudtam ott lenni fejben, mert őrűlten leterhelt az a tudat, hogy becsületes emberek is áldozatul estek a mások kapzsisága, uzsoráskodása és az én jóindulatom és meggondolatlanságom miatt... ami, nagyon nagy nyomást helyezett belül rám"
„Visszatérve, ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos 100 milliók, akkor apát, lehet, hogy jó ideig nem látjátok majd és talán nem is ismeritek majd igazán és ki tudja, mit fogtok rólam hallani..."

– zárta sorait az énekes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!