David Guettával készített interjút Cooky! - ifaktor
david guetta
A francia Dj az MTV Europe Music Awards miatt érkezett Magyarországra, ahol ő maga is elő fog adni, méghozzá a Széchenyi-fürdő medencéjéből. A két francia híresség sok témát érintve beszélgetett egy öt perces scriptben.


Az MTV Europe Music Awards-on Európa legjobb zenészeit díjazzák különböző kategóriákban. Többek között: Legjobb dal, Legjobb videó, Legjobb női előadó, Legjobb férfi előadó, Legjobb együttes, Legjobb új előadó kategóriákban. Emellett regionális kategóriákban is osztanak díjakat, így például lesz Legjobb magyar előadó – a díjat 2019-ben Király Viktor nyerte, aki most nagykövetként népszerűsíti a díjátadót.

A showműsor nézők nélkül, online fog zajlani, mindazonáltal így is nagydolog, hiszen Budapest először ad otthont a rendezvénynek – Londonnal közösen.

No, de vissza az interjúhoz! David Guetta beszélt Cooky-nak a kezdetekről, hogy hogyan kezdett el zenélni, de a mostani pandémiás helyzetről is.

„Sok-sok emberrel szeretnék még együtt dolgozni, szeretem például Sam Smith-t vagy Adélt"

– felelte arra a kérdésre, hogy kivel szeretne együtt dolgozni.

Sokszor jársz nálunk Magyarországon. Hogyan fogadod a magyarok rajongását a Balatonon például?

„Imádok nálatok játszani! Minden évben a legjobb pillanatok egyike. Már akkor meghívtak ide mikor még nem voltam annyira befutott, és azóta mindig különleges itt fellépni nekem"

– dicsérte hazánkat David.

A kedvenc dalának a Titaniumot jelölte meg a francia Dj, és ezzel zárult is a rövid interjú. A műsor házigazdája David Guetta mellett, a magyar sztármodell, Palvin Barbara lesz!

David Guetta mellesleg idén a Legjobb elektronikus előadó, valamint a Legjobb videóklip kategóriákban is versenyben van.

Az MTV EMA gála november 8-án, magyar idő szerint 20:00-tól követhető élőben az MTV-n.

Ne hagyd ki!