Bemutatta Dédije eredeti mézes krémes receptjét Józsa Eszter - ifaktor
égbolt fák józsa eszter hosszú barna haj szemek

A 2018-as Miss World Hungary szépségkirálynője egészséges életmód tanácsadóként van jelen a közösségi médiában, ahol kiváló recepteket mutat be követőinek. Ezúttal az egyik dédnagyszülője süteményével lepett meg minket.


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Meg csak ősz van TUDOM, de az egész héten át tartó szél&eső nyújtotta “csodás” időben számomra, már a karácsony fuvallat is ide érkezett némi süti formában! 🎂 Legalább is nálunk, a #mézeskrémes mindig az ünnepi asztal éke volt... Drága dédimnél senki sem tudta finomabbra sütni. Megpróbálkoztam mentes torta formában visszahozni (csokitetőnélkül) 💭👵🏼✨az emlékeket, de ugyanaz nem lessz már újra tudom. ▪️https://www.ehezesmentes-karcsusag-szafival-blog.hu/2017/11/szafi-free-zsirszegeny-kaloria-csokkentett-vegan-mezes-kremes.html #szafifitt #szafifree #szafireform #reklám #dietastermekekwebshop #mutimiteszel_fitt #cukormentes #dietas #feedfeed #instafood #foodnetwork #foodblogfeed #bakeingtime #vegan #mentesenszépazélet

★ E S Z T E R | J Ó Z S A ★ (@eszterjozsaofficial) által megosztott bejegyzés,

„Még csak ősz van, TUDOM, de az egész héten át tartó szél és eső nyújtotta "csodás" időben számomra, már a karácsony fuvallat is ide érkezett némi süti formában! Legalábbis nálunk a #mézeskrémes mindig az ünnepi asztal éke volt... Drága dédimnél senki sem tudta finomabbra sütni. Megpróbálkoztam mentes tortaformában visszahozni (csokitető nélkül) az emlékeket, de ugyanaz nem lesz már újra, tudom."

– olvashatjuk az ínycsiklandozó fotó alatt a szépségkirálynő sorait.

Ne hagyd ki!