Demi Lovato ismét főszerepet kapott egy sorozatban - ifaktor
Demi Lovato hosszú idő után ismét főszerepet kapott egy sorozatban

A 28 éves énekesnő még a Disney Channel-en tűnt fel 2009 és 2011 között a Sonny, a sztárjelölt című sorozatban, azóta inkább a zenei pályafutására koncentrált. Most viszont visszatér a képernyőre és az NBC új sorozatának lesz az egyik főszereplője.


A Hungry című egykamerás vígjáték főszerepére Suzanne Martin kérte fel Lovatót, aki a televíziós vígjátékok egyik ikonja. Suzanne rengeteg sorozatban vállalt írói és produceri szerepet is, a Hungry pedig egy az énekesnőhöz közel álló témát fog feszegetni, ugyanis az étkezési szokások, étkezési rendelleneségek állnak majd a középpontban. Demit mindig is foglalkoztatták az étkezéssel kapcsolatos küzdelemek, sőt mostanában a testünkről való pozitív gondolkodás egyik fő szószólója.

Demi Lovato-nak jól megy az utóbbi napokban, hiszen múlt héten az Egyesült Államok új elnökének, Joe Bidennek a beavatásán volt az egyik fő fellépő, most pedig kiderült, hogy hosszú idő után újra főszerepet játszhat egy sorozatban.

(The Hollywood Reporter)

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!