Dér Heni a sokakat megbotránkoztató Instagram-posztjáról mesél az RTL Reggelinek - ifaktor

Néhány nappal ezelőtt Heni posztolt egy közös képet vőlegényével, melyben leírja, hogy mennyire hálás azért, hogy nem egyedül vészeli át a babavárás időszakát, hanem a gyermeke édesapjával. A bejegyzés annak apropóján született, hogy mennyi várandós édesanyját látott Heni a kivizsgálók várótermében egyedül.


Azonban a poszt alatti megfogalmazás és a szöveg miatt megint csak sokak céltáblájává vált. Az RTL Reggelinek Heni elmondta, hogy nem fog magyarázkodni, aki szeretne az úgy is belefog kötni mindenbe. Kinyilvánította a véleményét egy őt ért benyomással kapcsolatban, ami elég okot adott azoknak, akik nem szimpatizánsok vele

Kitértek még arra, hogy Heni hogyan tartja fitten magát kismamaként, egy új sportolási módnak hódol, ami a jóga.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Folytatódik az Összezárva Hajdú Péterrel

A LifeTV vezérigazgatója a saját tévéjének reggeli műsorában vendégeskedett az Az előző évad sikere, valamint Hajdú személye miatt borítékolható volt, hogy elkészül a következő etap is a csatornára. Hajdú az Ébredj velünkben elárulta, hogy mitől lesz érdekes egy-egy vendég, illetve beszélgetés.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!