Dér Heni a sokakat megbotránkoztató Instagram-posztjáról mesél az RTL Reggelinek - ifaktor

Néhány nappal ezelőtt Heni posztolt egy közös képet vőlegényével, melyben leírja, hogy mennyire hálás azért, hogy nem egyedül vészeli át a babavárás időszakát, hanem a gyermeke édesapjával. A bejegyzés annak apropóján született, hogy mennyi várandós édesanyját látott Heni a kivizsgálók várótermében egyedül.


Azonban a poszt alatti megfogalmazás és a szöveg miatt megint csak sokak céltáblájává vált. Az RTL Reggelinek Heni elmondta, hogy nem fog magyarázkodni, aki szeretne az úgy is belefog kötni mindenbe. Kinyilvánította a véleményét egy őt ért benyomással kapcsolatban, ami elég okot adott azoknak, akik nem szimpatizánsok vele

Kitértek még arra, hogy Heni hogyan tartja fitten magát kismamaként, egy új sportolási módnak hódol, ami a jóga.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

A Mortal Kombat sztárja, Hiroyuki Sanada is csatlakozik a Johhn Wick 4-hez

Már most olyan sztárokkal van teletűzdelve a film, mint Keanu Reeves, Donnie Yen, Laurence Fishburne, Wesley Snipes.

A John Wick 4 film elég erős színészi felhozatallal rendelkezik, ami a tervek szerint még bővülni fog. A hét elején nem más, mint Penge (Wesley Snipes) is bejelentette, hogy csatlakozik a sagához. Ezen felül pedig a Mortal Kombat sztárja Hiroyuki Sanada is feltűnik a filmben.

Sanada tovább olyan sztárok mellett fog feltűnni a képernyőn, mint Laurence Fishburne, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Keanu Reeves és Donnie Yen. Reeves 2014 óta testesíti meg John Wicket.

A film rendezője Chad Stahelski elmondta, hogy rendkívüli megtiszteltetés számára, hogy Sanadával dolgozhat, hiszen a japán úriember nem csak kiváló színész, de rendkívül jó harcművész is. A John Wick filmek, pedig nem kaszkadőrökre, hanem saját tapasztalatból és tudásból táplálkozó színészekre és harcművészekre támaszkodnak.

„Régóta vágyam, hogy itt lehessen a színész és harcművész Hiroyuki. Le vagyok nyűgözve és egyben megtisztel, hogy a John Wick-család tagjának mondhatjuk őt is."

A film forgatása idén nyáron kezdődik Ázsiában és Európában. Az amerikai mozivásznakra 2022. májusában kerül, ami azt jelenti, hogy a hazai megjelenés valahol ősz környékére várható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!