Dér Heni egy fodrászatban éppen fejőgépet hasznnált - ifaktor
Az énekesnő már nagyon várta, hogy kisfia világra jöjjön. Bendegúz végül több mint egy héttel a kiírt időpont után, kalandosan jött világra májusban.


Ki ne ismerné a sztorit: Heni férje, Bakos Gergely kipattant az autóból, és a rendőröktől kért segítséget, amikor beindult a szülés, így rendőri felvezetéssel jutottak el a kórházba, ahol már szerencsére minden rendben lezajlott.

Heni azóta természetesen szívesen posztol kisfiával (noha arcát legtöbbször nem mutatja – a szerk.), de ezúttal egy egészen szürreális képet láthatunk az Instagram-oldalán, amelyen éppen egy fodrászatban tartózkodik.

Az énekesnő miközben a haját festik egy fejőgép segítségével éppen eleséget „gyárt" Bendegúznak. Talán jobb alkalmat is találhatott volna, nekünk ez egy picit furcsa...

A bejegyzés és a fotó ide kattintva érhető el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme Kris Jenner Top 7 halloweeni jelmeze

Közeleg a halloween ünnepe és bár itthon nem tartjuk számon, mint igazi ünnep, egyre elterjedtebbek a beöltözős bulik. Így, ha esetleg még nincs meg a megfelelő szetted a hétvégi bulira, Kris Jenner Top 7 jelmezéből inspirálódhatsz.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!