Dér Heni babájának halálát kívánták - ifaktor
dér heni fekete kismama ruhában és magassarkúban
Dér Heni és párja valószínűleg a Nyerő Párosban való játékmódszerükkel szabadították magukra azt a gyűlölethullámot, amit a mai napig megszenvednek. Erről beszélt most a LifeTV Bréking című műsorában.


Ennek az egésznek persze van egy határa Heninél is, ami elmondása szerint most elérkezett. Ezentúl kőkeményen fellép az ilyen durva hozzászólókkal szemben.

Habár emlékeink szerint ez például Tóth Gabi esetében annyira nem vette ki magát jól. Emlékeztetőül: az énekesnő a gyermeke halálát kívánó hozzászóló munkahelyét felhívta azzal, hogy alkalmazottjuk munkaidőben ilyeneket művel, mire a dolgozót kirúgták az állásából. Az ügyet felkapta a magyar bulvársajtó, és főként Gabit vonták felelősségre, hogy miért rúgat ki embereket a munkahelyükről.

„Rengeteg olyan kommentet kapok mostanában, hogy dögöljek meg a gyerekemmel együtt. Nyilván én se tegnap kezdtem, de nagyon könnyű azt mondani, hogy a hozzászólásokat el kell engedni, amikor napi szinten ilyeneket kapsz"

– panaszkodott az énekes Demcsák Zsuzsáéknak.

„Tiltom, törlöm [a gyűlölködő kommenteket], de mielőtt ezt megteszem, kifotózom, mert most már elkezdtem gyűjteni. Ez sem tarthat örökké, hogy nincs következménye annak, amit írnak."

– mondta Dér, aki elárulta, hogy gyermekét nem fogja mutogatni a közösségi média oldalain.

Tény, hogy a közszereplőknek tűrési kötelezettségei vannak – Berki és Puzsér többek között emiatt is áll jelenleg is perben –, de vajon ez a kötelezettség meddig terjed ki? Hol a határ? Ezt persze mindenki döntse el magában...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!