Dér Heni bakizott, a komment cunami pedig rázúdúlt - ifaktor

Az utóbbi időben egyre több negatív kritika érte az énekesnőt, Dér Henit, amiket már egyre jobban kezelt közösségi oldalán. Most egy újabb bakit követett el, amiért megint érkezett a kommentáradat legutóbbi posztjánál.


Heni Instagram-oldalán egy reklámposztban megemlítette, hogy a leginkább most gyümölcsökre és tejtermékekre van szüksége a szervezetének, főként gyermeke szoptatása miatt, hiszen a tejtermékek serkentik a tejtermelését. A kommentelők azonnal javították is Henit.

„Hogy mire van szükségem így szülés után nyáron?? Egzotikus gyümölcsre, egy kis tejtermékre, ami serkenti a tejemet és persze olyan édességre, amitől nem kell megfosztanom magam a mamifelesleg miatt... És finom"

- olvasható Heni bejegyzésében.

„A tejtermék nem serkenti a tejedet. Tejtermelést főleg a baba igénye szabályozza: minél több tej fogy a mellből, annál több tej képződik helyette. Ennek a fordítottja is igaz: minél ritkábban üríti ki a mellet a baba, annál kevesebb fog termelődni"

- írta egy hozzászóló Heni posztjához.

„Ez bizosan nem serkeni, gyakori szoptatás vagy fejés, sok folyadék, kókusz vagy zabtej"

- érkezett a következő komment.

Ezeken kívül még számtalan hozzászólás érkezett a szoptatással kapcsolatban és a legtöbb kommentben kijavították Henit a téves bejegyzése miatt. Az énekesnő követői véleményére egyelőre nem reagált.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!