Dér Heni bakizott, a komment cunami pedig rázúdúlt - ifaktor
Dér Heni színes ruhában áll egy festmény előtt

Az utóbbi időben egyre több negatív kritika érte az énekesnőt, Dér Henit, amiket már egyre jobban kezelt közösségi oldalán. Most egy újabb bakit követett el, amiért megint érkezett a kommentáradat legutóbbi posztjánál.


Heni Instagram-oldalán egy reklámposztban megemlítette, hogy a leginkább most gyümölcsökre és tejtermékekre van szüksége a szervezetének, főként gyermeke szoptatása miatt, hiszen a tejtermékek serkentik a tejtermelését. A kommentelők azonnal javították is Henit.

„Hogy mire van szükségem így szülés után nyáron?? Egzotikus gyümölcsre, egy kis tejtermékre, ami serkenti a tejemet és persze olyan édességre, amitől nem kell megfosztanom magam a mamifelesleg miatt... És finom"

- olvasható Heni bejegyzésében.

„A tejtermék nem serkenti a tejedet. Tejtermelést főleg a baba igénye szabályozza: minél több tej fogy a mellből, annál több tej képződik helyette. Ennek a fordítottja is igaz: minél ritkábban üríti ki a mellet a baba, annál kevesebb fog termelődni"

- írta egy hozzászóló Heni posztjához.

„Ez bizosan nem serkeni, gyakori szoptatás vagy fejés, sok folyadék, kókusz vagy zabtej"

- érkezett a következő komment.

Ezeken kívül még számtalan hozzászólás érkezett a szoptatással kapcsolatban és a legtöbb kommentben kijavították Henit a téves bejegyzése miatt. Az énekesnő követői véleményére egyelőre nem reagált.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!