Dér Heni első koncertjére készül, amióta édesanya lett - ifaktor
Dér Heni és Bakos Gergely kisfia május 13-án született meg nagy felhajtást közepette, hiszen az énekesnőt rendőrautó kísérte a kórházba. Bendegúzt nagyon várták már a szülei és Heni nem is igazán töltött nélküle időt. Most azonban – hacsak rövid időre is –, de picit külön kell válniuk, ugyanis Heni visszatér a színpadra.


Az énekesnő azóta már többször megmutatta Bendegúzt az Instagramon, a közelmúltban pedig azt is elárulta, hogy lassacskán visszatér a szülés előtti formája – így a szombathelyi színpadon már biztosan bombaformában lesz, ahol július 30-án lép fel első ízben a szülése óta.

A koncertről szóló bejegyzés ide kattintva érhető el.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!