Követői akadtak ki Dér Heni - ifaktor
Kiakadtak követői Dér Henire
Instagram/@heni_der_official

Kiakadtak követői Dér Henire

Legutóbbi Instagram- bejegyzése alatt találták meg őt a dühös kommentelők.


Történt, hogy Dér Heni terhessége miatt vizsgálaton járt, ahova párja Bakos Gergely is elkísérte. Ezt egy szívhez szóló üzenettel posztolta Instagramon, melyben kifejezi, hogy mennyire boldog, hogy ilyen párja van, mint Gergő, aki mindenben támogatja, és segíti őt. Sorai azonban felemás reakciókat váltott ki követőtáborából.

„Évekig azt gondoltam, az ember egyedül bármire képes, hisz én is mindent egyedül értem el, egyedül hittem magamban, egyedül küzdöttem azért amim van... Azt hittem, ez elegendő mindenhez. Amióta megtaláltam az igazi társam, a család része átértékelődött bennem... Körülnéztem a rendelőben és láttam egy-két kismamát, akik egyedül várakoztak.. Arra gondoltam, simán képes rá az ember, de belül megsajnáltam őket.. El nem tudom mondani mennyivel nyugodtabb a lelkem, hogy tudom, a gyermekemnek ugyanolyan értékű apukája is kiveszi a részét a családi teendőkből, mint én.. Persze ugyanúgy képesek lennénk egyedül is bármire, de szerencsés vagyok, hogy ezt mindketten másképp éljük... Jó tudni, hogy a kisfiunk bármelyikünkre ugyanúgy számíthat majd."

írta Dér Heni a várakozóból készült képhez.

A bejegyzés alatt anyukák kezdték el támadni Dér Henit, hogy őket nem kell lesajnálni, mert ezernyi oka lehetett, hogy egyedül érkeztek a vizsgálatra. Nem érezték jogosnak, hogy ez alapján ítélte meg, hogy mennyire is vannak támogatva.

A poszt alatt Horváth Éva kelt az énekesnő védelmére, aki ezt írta:

Úristen mennyire nem értik , hogy mit akarsz ezzel mondani 🤦🏻Boldog babavárást Nektek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!