Dér Heni már mindent megpróbált, mégsem indul be a szülés - ifaktor
Dér Heni kék ruhában várandós fotózás közben

Az énekesnő, Dér Heni már terhessége végénél jár, kisfia mégis olyan fantasztikusan érezheti magát a pocakban, hogy nem szívesen bújna elő a nagyvilágba. Heni már számtalan trükköt és praktikát kipróbált, mégsem akar beindulni a szülés.


Instagram-posztjában számolt be Heni a hétvégi túrájukról, ami a Halászbástyába vezetett. Az énekesnő elárulta bejegyzésében, hogy abban reménykedett, hogy gyermeke a sok lépcsőzéstől és mászkálástól úgy dönt, hogy mégis inkább előjönne már ennyi idő után.

Azonban ez nem így történt. Sőt, Heni szerint kisfia még jobban érzi magát odabent, mint valaha. A komment szekcióban rábukkantunk még pár érdekes praktikára, amiket a kismamáknak utolsó napjaiban tanácsolni szoktak, hogy gyermekük előbb megszülessen.

Heni elmondása szerint már tényleg mindent kipróbált, de a baba továbbra is bent szeretne maradni. Sokan nem értették, hogy Heni miért szeretné sürgetni a találkozást gyermekével, azonban erre is érkezett válasz és az énekesnő elmondta, hogy orvosilag nem bírja már tovább vinni a terhességet, így előbb utóbb indítani fogják neki.

„Egy boldog pillanat: felértünk a várba!!!🤦🏽♀️🤦🏽♀️😂😂😂 Már annyi tippet kaptunk milyen természetes módszerek vannak a szülés beindítására, mi nem győzzük sorra venni őket... Nem siettetni szeretnénk a kisfiunkat (már késik🤦🏽♀️🤦🏽♀️), csak szeretnénk elkerülni a mesterséges indítást... Ezért ma fellépcsőztünk a várba, hátha...🤦🏽♀️🤦🏽♀️😂😂✌️✌️ Amennyire kis sunyi, szerintem jót fog ezután is a pocakban pihenni...✌️✌️🤣🤣 Most tonikot iszom, és igen, már a többi is megvolt…"

– számolt be állapotáról Dér Heni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!