Dér Heni megmutatta esküvői ruháját - ifaktor
Dér Heni és férje ölelik egymást

Korábban már megírtuk, hogy az énekesnő, Dér Heni és párja, Bakos Gergely nem olyan rég egybekötötték az életüket. A szerelmespár sokáig titokban tartotta házasságát, de amióta megtudták követőik, rengeteg mást is elárultak az esküvő részleteiről. Például Heni trükkös ruháját is.


Heni három képet osztott meg, amin pontosan látszik a ruha egész fazonja begombolt állapotában és kinyitottban is. A ruhát direkt úgy készítette, hogy diszkréten elrejtse már igencsak kerekedő pocakját.

Az énekesnő csodásan festett menyasszonyi ruhájában és nem szokványos megjelenésével abszolút hű maradt önmagához. Az overál szerintünk kimondottan jó választás volt Heninek, fantasztikusan állt neki.

„Hálás vagyok a @leyamarini_couture -nek, hogy minden centimétere úgy lett megálmodva a ruhámnak, ahogy szerettem volna… Egyszerű, vagány, formabontó egy kicsit az overall-al, viszont kecses eleganciát adott az összképnek a csipke és a gyönyörű kabát, amiben alig látszott a pocakom köszönve a formának...Már azon gondolkodom, hogyan alakítsuk át, hogy még valamikor fel tudjam majd venni"

– írta Heni közösségi oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!