Dér Heni nem tud jót tenni, ezért is bántják a kommentelők - ifaktor
Dér Heni bézs színű köntösben fogja gyermekét

Már többször is megírtuk, hogy a népszerű énekesnőt, Dér Henit keményen érik a kritikus hozzászólások közösségi oldalain. Ez továbbra sem látszik változni.


Henit talán az RTL Klub Nyerő páros reality műsora után kezdték el keményebben ekézni Instagram-oldalán, ami egyre durvábban fokozódik és már egy kis humoros posztért is szétszedik az énekesnőt.

Az okát mi sem értjük különösebben. Az egyértelmű Heni legújabb posztjában, hogy gyermeke arcát kitakarással szerette volna megóvni, hiszen őt is már közel 400 ezren követik. A cenzúrázás egy igazán humoros megoldását választotta az influenszer, ám követőinek ez sem tetszett.

Heni ugyanis fotóján egy ismeretlen baba arcának, mozgó animációjával takarta ki saját gyermeke orcáját, amit sokan észre sem vettek, hogy nem saját gyermekének feje látható a képen.

„így nem sok értelme van a képnek ezzel a kacsintós kisfiú fejjel..simán magadról is rakhattál volna fel képet"
„Nagyon szép kisfiú, gyönyörű az arca"
„Nem értem mit néznek egyesek, ez nem a gyerek feje"

- érkeztek sorban a kritizáló és értetlenkedő kommentek Heni posztjához.

A lényeget már sokan szinte el is felejtették, kivéve Horváth Évát, hogy Heni gyermeke máris egy hónapos lett és ennek apropójából készült a vicces poszt.

„Hogy szalad az idő, most született"

- írta a poszthoz Horváth Éva.

Heni Insta-bejegyzését ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!