Dér Heni új klipjében követői videói lesznek láthatóak - ifaktor
Dér Heni festmény előtt áll fekete, aranymintás ruhában

A népszerű énekesnő, Dér Heni Instagram-oldalán számolt be a hírről, miszerint csütörtökön érkezik új dalának klip premierje, amiben a követőitől kapott videók, meghitt pillanatok lesznek majd láthatóak.


Heni már korábban kérte közösségi oldalán követőitől, hogy küldjenek neki meghitt, családi videókat, ami most ki is derült, hogy klipjében fog szerepelni. Heni ennek apropóján egy neki is kedves fotósorozatot osztott meg bejegyzésében, amik húga esküvőjén készültek.

Az énekesnő azt is elárulta posztjában, hogy rengeteg igazán megható pillanatot kapott követőitől, így saját élményeket már nem tett klipjébe.

„Csütörtökön KLIPPREMIER!!!
Nem is olyan rég kértem tőletek meghitt videókat családi pillanataitokról illetve olyan személyről aki számotokra a legfontosabb... Annyi cukiságot kaptunk,hogy a saját családi dolgaim nagy része nem is fért a klipbe... SZERETEMDAL csütörtökön, addig pedig szeretemcsalád itt... (Kicsi húgom tavalyi esküvői fotói, ahol még a nagypapim és apukám is húzatta a prímással... A pocakomban már ott lapult Beni is"

- olvasható Heni bejegyzésében.

Mi pedig már nagyon izgatottan várjuk, hogy milyen lesz Heni legújabb dalának klipje, amire csütörtökön már végre fény is derül.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!