Dér Heni várandós - ifaktor
Szeptember közepén, a Nyerő Páros műsorában derült ki, hogy Dér Heni és párja, Bakos Gergő nehéz időszakon vannak túl: elveszítettek egy kisbabát, melynek oka, hogy a terhesség méhen kívüli volt. Bár biztosak vagyunk benne, hogy az ilyen szomorú eseményeket nehéz feldolgozni, most mégis boldogságra van oka a párnak: az énekesnő gyermeket vár.


Heni és párja a Story Magazin legfrissebb számában számoltak be az örömhírről, melyből az is kiderül, hogy Gergővel nyár vége óta tudják, hogy egy kis élet növekszik Heniben. Közösségi oldalaikon sorban érkeznek a gratulációk.

A Nyerő Párosban feltűnt sztárpár a produkció során számos rosszakarót szerezett magának, nekik is üzentek.

„Igen, a hír igaz...@bakosgergely-el első közös gyermekünket várjuk... Leírhatatlan érzés... Ezúton kérném a rosszakaróimat, amennyiben tehetik, kerüljék el az oldalamat, a sajtó munkatársait pedig arra kérem, ne zaklassanak mindenféle kérdéssel, a második trimeszteremet szeretném úgy megélni, ahogy a gyermekem is megérdemli: boldogan és nyugalomban...Köszönjük"

– olvashatjuk Heni Instagram-bejegyzésében.


Friss

Nicolas Cage felismerhetetlen az új filmjében

A díjnyertes szarvasgomba-túró disznót elrabolták, Cage pedig a végsőkig megy, hogy visszaszerezze.

Az Oscar-díjas színész új filmje, egy thriller-dráma lesz, amiben ő játssza Rob karakterét, aki szarvasgomba vadászként hátra hagyta az eddigi életét és elköltözött a fák közé az erdőbe. Egyetlen útitársa, a saját, díjnyertes, szarvasgomba-túró disznója.

Azonban egy támadást követően, betörtek a kabinjába és elrabolták a disznót, aminek Rob a keresésére indul. Visszatér Portlandbe, hogy felfedje kilétét annak, aki ezt tette vele. Rob karaktere belekényszerül a helyzetbe, hogy visszatérjen régi életének foszlányaihoz, ezt pedig a rendező rengeteg pszichés és érdekes fordulattal forrósította.

Ajánljuk figyelmedbe, a Michael Sarnoski által rendezett, 'PIG' című filmet, amelynek főszereplője, Nicolas Cage.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!