Dér Heni várandós - ifaktor
Szeptember közepén, a Nyerő Páros műsorában derült ki, hogy Dér Heni és párja, Bakos Gergő nehéz időszakon vannak túl: elveszítettek egy kisbabát, melynek oka, hogy a terhesség méhen kívüli volt. Bár biztosak vagyunk benne, hogy az ilyen szomorú eseményeket nehéz feldolgozni, most mégis boldogságra van oka a párnak: az énekesnő gyermeket vár.


Heni és párja a Story Magazin legfrissebb számában számoltak be az örömhírről, melyből az is kiderül, hogy Gergővel nyár vége óta tudják, hogy egy kis élet növekszik Heniben. Közösségi oldalaikon sorban érkeznek a gratulációk.

A Nyerő Párosban feltűnt sztárpár a produkció során számos rosszakarót szerezett magának, nekik is üzentek.

„Igen, a hír igaz...@bakosgergely-el első közös gyermekünket várjuk... Leírhatatlan érzés... Ezúton kérném a rosszakaróimat, amennyiben tehetik, kerüljék el az oldalamat, a sajtó munkatársait pedig arra kérem, ne zaklassanak mindenféle kérdéssel, a második trimeszteremet szeretném úgy megélni, ahogy a gyermekem is megérdemli: boldogan és nyugalomban...Köszönjük"

– olvashatjuk Heni Instagram-bejegyzésében.


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!