Dér Henit ismét kioktatták, ezúttal megvédte magát - ifaktor
Dér Heni fekete kalapban, melltartóban és zakóban áll fehér háttér előtt

Amióta az énekesnő, Dér Heni édesanya lett, azóta már nem csak általános dolgokért kritizálják követői, hanem már anyaságába is keményen beleszólnak. Így történt ez most is, egyik Instagram-posztja miatt.


Heni kitett Instagram-oldalára egy videót, amin gyermeke látható háttal, ahogyan a baba ágyában ügyesen kitámasztja magát kezeivel és felfele törekszik. Heni elárulta posztjában, hogy azt hitte, hogy gyermeke már rég alszik, ehhez képest a kisfiú bőszen tevékenykedett ágyában.

Követőinek azonban más keltette fel a figyelmét, ugyanis a videóban nem látszik, hogy a baba ágy rácsos-e. Az ősanyák azonnal írták is sorban a kommenteket Heninek, mire érkezett a válasz, hogy természetesen az ágy rácsos, de ez a videóban pont nem látszik.

Ezután volt, akinek az is problémát jelentett, hogy a baba túl magasan van az ágyban és félő, hogy leesik onnét. Heni ezt is megtudta magyarázni és kiállt magáért.

„Bátrak vagytok a kiságyat rács nélkül használni még ha tele van mindennel akkor is, nem mertem volna le húzva benne hagyni felügyelet nélkül, ugyan ilyen ágyunk volt. Remélem én látok rosszul és nem úgy van"

- olvashatjuk egy kommentelő véleményét, amire érkezett is a válasz Henitől.

„ott van az a rács… csak nem látod… nem vagyok hülye, hogy levenném..:) azóta már az ágyat is lejjebb tettük eggyel..:)) nagyon gyorsan fejlődik a kiscsávó"

- válaszolta Heni az idegennek.

A bejegyzést ide kattintva láthatod.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!