Diszkréciót követel Mary-Kate és Ashley Olsen élete a publikum felé - ifaktor
Mary-Kate és Ashley Olsen kisminkelve

Az Olsen ikrek 15 éve alapították meg brutálisan sikeres divatmárkájukat.


Mary-Kate és Ashley Olsen nyíltan beszéltek arról, hogy miért szeretnek távol maradni a rivaldafénytől.

A 35 éves, kétpetéjű ikrek a „Full House" című sorozatban váltak ismertté és onnantól robbant a karrierjük. Azonban a 2000-es évektől javarészt kihátráltak a nyilvánosság elől, skippelve a közösségi médiát is. Privát életük csak rájuk tartozik. Így vélekedtek és vélekednek a mai napig is.

„ Diszkrét neveltetést kaptunk, így mi is azok vagyunk."

mondta Mary-Kate egy interjúban.

Ez a diszkrét stílus pedig a világhírű divatmárkájuk darabjaiban, a „The Row"-ban is megjelenik, amit az ikerpár 2006-ban alapított. Ezek a ruhák kifejezetten a visszafogott és minimalista vonalat képviselik.

„Nem akartunk szem előtt lenni. Nem feltétlen akartuk, hogy az emberek tudják, mi állunk a háttérben, legalábbis nem személyesen. Ez volt az egyike annak, hogy csak a terméket akartuk előtérbe helyezni odáig, hogy azt tudjuk mondani, ki lehet az akit a tűzvonalba tehetünk anélkül, hogy mi szerepelnénk ott?"

tette hozzá Mary-Kate.

Azonban az egyszerűségtől elég messze állnak, hiszen rengeteg népszerű ember reklámozza a ruháikat. Ők inkább az üzleti és design vonalon jeleskednek, ami szintén elég jól megy nekik, hiszen olyan embereket húztak már be magukhoz, mint Gigi Hadid, Hailey Bieber, vagy Jennifer Lawrence.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!