Divatdiktátor lett Cardi B kislánya - ifaktor

Igaz a kislány még csak alig múlt el kétéves, máris divatosabban öltözködik, mint pár felnőtt nő. A divat őrületre nagy valószínűséggel a világsztár édesanyja is rátesz jó pár lapáttal.


Cardi B sajátos ízlésének köszönhetően kislánya se marad ki a divat velejéből. Szerencsére a külföldi rapper anyuka kislányát nem saját stílusának megfelelően öltözteti, hiszen az szinte mindig hagy kivetni valót maga mögött.

A kislányt Cardi B Insta-oldalán legújabb posztjában egy nagyon divatos melegítő szettben láthatjuk egy luxusmárka táskájával a kezében. A szettet az óriási masni koronázza meg a kislány hajában.

Ezen kívül Cardi B lányát rendszeresen láthatjuk a rapper Insta-oldalán különböző menő ruhaszettekben. Volt olyan is, mikor édesanyjával közösen pózoltak a kamerának extra outfittjükben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!