Divatmagazin címlapjára került Kárpáti Rebeka - ifaktor
Kárpáti Rebeka egy örömhírről számolhatott be követőinek, méghozzá, hogy a Fórum Fashion magazin címlapjára került.

A magazin a debreceni Fórum bevásárlóközpont terméke, akik ezúttal Rebekát kérték fel, hogy a címlapjukon szerepeljen, illetve egy hosszabb interjút is közöltek vele. Az influenszernek nagy megtiszteltetés volt a felkérés, és örömmel vállalta. Ezenkívül pár nevet is felsorolt, akikkel nagyon örült, hogy végre együtt dolgozhatott. A magazin címlapján korábban Iszak Eszti is megfordult már.

„Drágaságok!🤍 Végre elújságolhatom Nektek, hogy megjelent a @forum_debrecen Fórum Fashion Magazin a címlapján és egy hatalmas belső divatanyaggal + interjúval velem.🤍 Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, csodás szetteket állítottál össze @szucstarcsaanita , @bognarbogi pedig zseniális vagy, örülök, hogy végre együtt dolgozhattunk.🤍 Minden darabot megtaláltok a @forum_debrecen -ben, ahova érdemes még most hétvégén ellátogatni a hètfői korlátozások miatt.🤍 Ha látjátok a magazint tegyétek ki, jelöljetek be rajta és megosztom."

írta Instagram-posztjában Rebeka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Sebestyén Balázs „megbüfiztette” Vadon Janit

Az ország talán két legszórakoztatóbb figurája, Sebestyén Balázs és Vadon Jani. Együtt képesek bármilyen szituációból hatalmas poént csinálni. Így történt ez most is.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!