Divatmagazin címlapjára került Kárpáti Rebeka - ifaktor
Divatmagazin címlapjára került Kárpáti Rebeka
Kárpáti Rebeka egy örömhírről számolhatott be követőinek, méghozzá, hogy a Fórum Fashion magazin címlapjára került.

A magazin a debreceni Fórum bevásárlóközpont terméke, akik ezúttal Rebekát kérték fel, hogy a címlapjukon szerepeljen, illetve egy hosszabb interjút is közöltek vele. Az influenszernek nagy megtiszteltetés volt a felkérés, és örömmel vállalta. Ezenkívül pár nevet is felsorolt, akikkel nagyon örült, hogy végre együtt dolgozhatott. A magazin címlapján korábban Iszak Eszti is megfordult már.

„Drágaságok!🤍 Végre elújságolhatom Nektek, hogy megjelent a @forum_debrecen Fórum Fashion Magazin a címlapján és egy hatalmas belső divatanyaggal + interjúval velem.🤍 Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, csodás szetteket állítottál össze @szucstarcsaanita , @bognarbogi pedig zseniális vagy, örülök, hogy végre együtt dolgozhattunk.🤍 Minden darabot megtaláltok a @forum_debrecen -ben, ahova érdemes még most hétvégén ellátogatni a hètfői korlátozások miatt.🤍 Ha látjátok a magazint tegyétek ki, jelöljetek be rajta és megosztom."

írta Instagram-posztjában Rebeka.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!