Dj Yamina nagy meglepetésekkel készül hamarosan hallható új dalában - ifaktor
A népszerű DJ Instagram-oldalán számolt be a jó hírről, hogy elkészült a harmadik saját dala, ami nemsokára a nagyközönség számára is hallható lesz.


Yamina új dala, ahogy az előzőek is szintén angol nyelven íródott, ám ezúttal egy teljesen már stílusban próbálta ki magát. A Rádió 1 rezidense ezenkívül is készül meglepetésekkel, ugyanis egy csodálatos hangú énekes is közreműködik új szerzeményében, akinek kilétét egyelőre titokban tartotta.

„JÖN a 3. saját dalom.
Tőlem megszokott módon, nem magyar nyelvű dal lesz, illetve most egy teljesen más stílusba kóstoltam bele. Vagyis hogy úgy mondjam, végre teljesen én leszek ez a dal!
Egy csodálatos hanggal működök közre, aki egyenlőre TITOK!"

– írta Instagram-posztjában.

Yamina első két saját dala a Neon és az It's Me voltak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme Horváth Cintia megoldása a még mindig zárva tartó éttermekre

Bár a korlátozások alól úgy tűnik egyre inkább feloldásra kerülünk, az eddig is zárva tartó éttermek helyzete sajnos változatlan és még csak sejteni se sejtjük, mikor ülhetünk be újra egy finom desszertre és kávéra kedvenc helyeinkre. Horváth Cintia mégis kreatív megoldást talált ki a helyzetre.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!