Dobó Ági 11 éve lett Miss Word Hungary - ifaktor
Dobó Ági a tengerparton napozik, fürdőruhában és napszemüvegben

A szépségkirálynő, Dobó Ági Instagram-oldalán emlékezett vissza arra, az életét igazán meghatározó pillanatra, amikor 2010-ben Miss Word Hungary lett és megnyerte az RTL Klub nagyszabású műsorát, A Királynőt.


Dobó Ági élete azóta rengeteget változott. Feleség lett és életet adott két csodálatos gyermekének. Azonban egy valami már akkor is volt és azóta is tart, méghozzá kapcsolata férjével.

Az influenszer ugyanis elárulta nekünk nosztalgia posztjában, hogy már akkor együtt voltak gyermekei apjával és éppen a szépségverseny időszakában költöztek össze Csabával.

„A Barátnőim reggel azzal ébresztettek, hogy elküldték kifotózva a Facebook emlékeiket, hogyan szurkoltak ma 11 éve...😁 nem igazán értem, hogyan repülhettek el így az évek, mindenesetre ma 11 éve lettem Miss World Hungary, amikor az @rtlmagyarorszag -on megnyertem A Királynőt. Életem egyik legmeghatározóbb napja ez, pláne, hogy EZEN A NAPON költöztünk össsze @kiscsaba__ val. A 2 hetes felkészítő táborból, illetve az Rtl székházból éjszaka, már nem a 13.kerületi, Csongor utcai albérletünkbe vitt haza a Csajokhoz, hanem Maglódra. Egy új életbe, amit azóta együtt Élünk, alakítunk, amiért nap, mint nap harcolunk, de mindig megérte, megéri"

– olvasható Ági megható bejegyzése.

A posztra még Ördög Nóra is reagált, aki szintén nem akarta elhinni, hogy így rohan az idő és már 11 év eltelt Ági szépségkirálynői nyerése óta.

„már 11 éve volt... Uramisten"

– olvasható Nóra kommentjében.

Egy valami biztos. Lehet, hogy az idő rohan és pikk-pakk eltelnek az évek, de Ági ugyan olyan gyönyörű maradt, mint a verseny időszakában volt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!