Dobó Ági gyerekei élvezik a régebbi játékokat is - ifaktor

A TV2 Mokka című napindító műsorának új műsorvezetője az Instagramon osztotta meg tapasztalatait a jelenlegi játéktrendekről.


„Az első fotón @kisscsaba 30 éves diavetítőjét, a másodikon a gyerekek új diavetítőjét látjátok! A forma és kialakítás más, de az élmény ugyanaz! Ha engem kérdeztek, nincsen óriási különbség a mi gyermekkorunk, és a fiaim jelenlegi kedvenc játékai között, hiszen könnyedén találok számtalan közös favoritot. Jó, jó, nekünk nem volt tablet, meg okostelefon, de ugyanazokkal az építőjátékokkal, számtalan társassal, gyurmával, könyvekkel, diavetítővel szerettünk Csabival mi magunk is játszani, és ugyanezek felé terelgettük a fiúkat is, akik szintén rajonganak is ezekért"

– írja a poszthoz Ági.

A YouTuber szerint nincs nagy különbség az ő gyerekkoruk kedvencei és a fiai favoritjai között – kivéve persze a mobiltelefont, tabletet stb. Napjaink egyik legnagyobb nevelési kérdése, hogy hagyjuk -e gyermekünk mobilozni adott esetben.

„Az aktuális slágerek persze változhatnak, de szerintem mindenkinek megvannak az örök kedvencei, nem? Nektek mi volt, vagy mi még most is?"

– írja a műsorvezető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!