Dobó Ági gyerekei élvezik a régebbi játékokat is - ifaktor

A TV2 Mokka című napindító műsorának új műsorvezetője az Instagramon osztotta meg tapasztalatait a jelenlegi játéktrendekről.


„Az első fotón @kisscsaba 30 éves diavetítőjét, a másodikon a gyerekek új diavetítőjét látjátok! A forma és kialakítás más, de az élmény ugyanaz! Ha engem kérdeztek, nincsen óriási különbség a mi gyermekkorunk, és a fiaim jelenlegi kedvenc játékai között, hiszen könnyedén találok számtalan közös favoritot. Jó, jó, nekünk nem volt tablet, meg okostelefon, de ugyanazokkal az építőjátékokkal, számtalan társassal, gyurmával, könyvekkel, diavetítővel szerettünk Csabival mi magunk is játszani, és ugyanezek felé terelgettük a fiúkat is, akik szintén rajonganak is ezekért"

– írja a poszthoz Ági.

A YouTuber szerint nincs nagy különbség az ő gyerekkoruk kedvencei és a fiai favoritjai között – kivéve persze a mobiltelefont, tabletet stb. Napjaink egyik legnagyobb nevelési kérdése, hogy hagyjuk -e gyermekünk mobilozni adott esetben.

„Az aktuális slágerek persze változhatnak, de szerintem mindenkinek megvannak az örök kedvencei, nem? Nektek mi volt, vagy mi még most is?"

– írja a műsorvezető.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!