Dobó Ági:,,Még soha nem fordult elő ilyesmi velünk." - ifaktor
Dobó Ági és Kis Csaba botozik
11 éves évfordulóját ünnepli Dobó Ági és Kis Csaba
11 éves évfordulóját ünnepli Dobó Ági és Kis Csaba

Dobó Ági a házasságáról:,,Még soha nem fordult elő ilyesmi velünk."

Amióta jelenlegi otthonukban élnek még nem telt így a vasárnapjuk.


Dobó Ági meglepő vallomást tett legújabb Instagram-bejegyzésében. A fiatal családanyának és férjének rengeteg tennivalója akad a házuk körül, de Ági elárulta, hogy férje, Csaba is kiveszi a részét a házimunkából.

A párnak sokszor a hétvégéi is a otthoni teendőkkel telik és olykor kevés idejük maradni egymásra, továbbá kipihenni a hét fáradalmait. Pont emiatt nemrég olyan dolog történt velük, ami korábban még soha, amióta jelenlegi otthonukban élnek.

Ági és Csabi a legutóbbi vasárnapját teljes nyugalomba töltötte. Az egykori szépségkirálynő fürdőruhát húzott és kiült napozni férje mellé. Állítása szerint a semmitevés mindkettőjüknek nehéz feladat, ugyanis maximalisták, de tudják, hogy változtatniuk kell az életmódjukon, ugyanis nagy rajtuk a nyomás.

,,Itthon.
Képzeljétek el, hogy mióta itt élünk, még SOHA nem fordult elő ilyesmi velünk. Olyan, hogy csak úgy legyünk. Még soha nem feküdtünk együtt vasárnap reggel a teraszon, kávéztunk, nem feszülve attól, hogy mennyi teendő van körülöttünk. Na nem mintha most ne lenne mit csinálni, de adtunk magunknak egy kis pihenőt, miután a bundáskenyerezés után Csabi kitakarította a konyhát, én felporszívóztam, csináltunk 2 kávét, és leültünk. Megbeszéltük, hogy ma nem rohanunk sehova, nem hagyjuk, hogy az állandó belső feszítés, hogy mi mindent kell még a kertben, a házban, a napi munkánkban befejezni, úrrá legyen rajtunk. Őszinte leszek, nekünk ez kőkemény feladat, mert mindketten nyughatatlanok vagyunk, és maximalisták, de olyan stresszben élünk, hogy tudjuk, ezen változtatnunk kell....🙏🏻🌞"

-írta Ági az Instagram-bejegyzésében.


Ne hagyd ki!