Dobó Ágiék is elutaztak, méghozzá ide - ifaktor

Útnak indult a KisCsalád, egészen a Maldív-szigetekig meneteltek. Ágiék előtt már sokan választották Dél-Ázsia ezen országát, többek között azért, mert jelenleg nincsenek beutazás utáni korlátozásoknak kitéve az oda látogatók.


A kommentelők között sokan már a nyaralás során elkészített vlogot várják, azonban még nem derült ki, hogy Ági készít e videót erről az utazásukról. Egyelőre biztosan csak élvezik, hogy ennyi idő kihagyás után újra tengernél lehetnek a gyerekekkel és telítődhetnek a napsugarak által kibocsájtott D-vitaminnal.

Ági egy pár nappal korábbi posztjában már engedett némi videós betekintést az odaútra, amely bizakodást válthat ki azokból, akik követik YouTube-tartalmait és utazós vlogjait.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezt kívánja Bereczki Zoltán saját magának születésnapjára

Bereczki Zolinak nemcsak nőnapként, hanem saját maga születésnapjaként is telt az tegnapi nap. Zoli mindössze egyetlen dolgot kért követőitől névnapjára.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!