Ígéretes szereplőgárdával érkezik a TV2 új sorozata - ifaktor
Komoly szereplőgárdával érkezik a TV2 legújabb sorozata
A TV2 új saját gyártású dramedyje a Doktor Balaton, hamarosan a képernyőn is látható lesz. A szereposztással kapcsolatban nem lehetünk csalódottak.

A csatorna által „ magyar Dallasként" emlegetett sorozat egy fiktív településen a balatonfelvidéki Balatonmeggyesen játszódik, ahol a cselekmény középpontja egy egyedülálló és hatásos gyógyvíz köré fog épülni. A településen nagyon különböző világból érkező karakterek sorsa fog összetalálkozni, és meglepő fordulatot venni.

A sorozat főszereplője Mészáros András lesz, aki magát Doktor Balatont alakítja, a párját a fiatal színésznő Tenki Dalma formálja meg. Ezenkívül olyan nevek is szerepet kaptak a szériában, mint mindenki „Süsüje", (többek között A Nemzeti színésze címmel is kitüntetett) Bodrogi Gyula, Hirtling István, Bezerédi Zoltán, vagy épp Sárközi-Nagy Ilona.

A Doktor Balaton fejlesztője és gyártója a ContentLab&Factory lesz, akiknek olyan sikeres produkciók köthetőek a nevükhöz, mint A mi kis falunk, a Drága örökösök, és a Korhatáros szerelem.

A televíziónézők, majd 2021 tavaszán találkozhatnak a sorozattal, a TV2 képernyőjén


Ne hagyd ki!