Dokumentumfilm a Los Angeles Lakersről - ifaktor
Los Angeles Lakers kosárlabda pálya közepén egy kosárlabda

A dokumentumfilm az elmúlt négy évtized eseményeit mutatja be a Lakers szervezetnél, egy kilenc részes mini-sorozatban.


Kire gondol az ember, ha azt mondjuk, hogy az egyik legikonikusabb franchise az NBA történelmében? A Los Angeles Lakers az elmúlt négy évtizedben olyan emlékezetes és gyönyörű pillanatokat szerzett a kosárlabda rajongóknak, amiket álmunkban sem gondoltak volna. Ezt az időszakot öleli fel a Hulu streaming szolgáltató és Antoine Fuqua közös projektje, a Lakers kilenc részes dokumentumfilmje. Jeanie Buss (Los Angeles Lakers vezérigazgatója) pedig gondoskodik arról, hogy semmi ne maradjon ki.

A sorozat rögtön a legeslegelején kezdődik, ahol Jerry Buss 1979-ben átvette a Lakers-t és olyan edzőket és játékosokat sorakoztatott fel, mint Pat Riley, Phil Jackson, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Shaquille O'neal, vagy éppen Kobe Bryant.

„Amikor édesapám 1979-ben átvette a Lakers szervezet irányítását rengeteg terve volt, de legvadabb álmában sem gondolta volna, hogy az elkövetkezendő évtizedek miket tartogatnak a Lakersnek és Los Angeles városának. Teljesen izgatott vagyok, hogy végre az igazi Lakers-sztori mögé láthatnak majd a rajongók és hogy ezt a Hulu-val, valamint Antoine-nal valósíthatjuk meg, akinek történet-fonalait évek óta csodálom"

mondta Buss.

Egyelőre nincs még kitűzött dátum a premierre, de minden bizonnyal 2022-ben jelenik majd meg a mini-sorozat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!