Dolly Parton irtó szexi Playboy külsővel lepte meg férjét születésnapja alkalmából - ifaktor
Dolly Parton egy amerikai fotózáson

A férje 57. születésnapjára valami egyedivel készült, amit meg is osztott Instagramon.


A country-zene ikonja Dolly Parton, sosem mond le a rajongóiról, pláne ha az a legnagyobb támogatója a férje, Carl Thomas Dean. Egy kis parázs meglepetéssel készült neki az énekesnő, amiről tudta, hogy nagyon tetszeni fog neki.

„Megvan, amikor korábban azt mondtam, hogy a Playboy magazin címlapján fogok szerepelni, mikor 75 éves leszek? Na most 75 vagyok és nincs többé magazin."

mondta a videóban, amit kedden töltött fel Instagramjára.

„A férjem imádja az eredeti címlapját a Playboy újságnak 78-ból, szóval valami olyat szerettem volna adni, ami tutira tetszik majd neki."

Parton 1978-ban állt modellt a Playboynak, így ő lett az első country énekes, aki a felnőtt magazin címlapjára került. A szerződése kizárta, hogy meztelen jelenjen meg, azonban a pikáns nyuszi ruhát már akkor is felhúzta.

Ezt a kis kedvességet minden bizonnyal értékelni fogja a férje, hiszen még 75 évesen is lenyűgöző formában van az énekesnő.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!