Dombóvári István kiakadt a Facebookon - ifaktor
Dombóvári István kénytelen volt megvédeni kisfiával kapcsolatos nevelési elveiket a Facebook-oldalán miután egy bejegyzés alatt többen elkezdtek „beleállni" a humoristába, amiért szerintük egy szobában alszik velük a kis Pistike...


„Összeraktam a kiságyat. */hárman, 1 óra alatt, anyázva/ Kispapaélet. Boldogság!"

– mindössze ennyit írt a népszerű humorista a Facebook-oldalán egy fotó alá, amelyen kisfia frissen összerakott kiságya látható.

Dombi hozzászólása a negatív kommentekhez.

Facebook/Dombóvári István

A kommentelőknek több sem kellett: azonnal elkezdték szapulni Dombi és párja nevelési módszereit, amelyet a humorista igencsak hamar megelégelt:

„Ez egy kép egy kiságyról. De még ezt is sokan félreértették. Nem kértem és nem is adtam nevelési tanácsokat. Bírjuk már ki egy napig bírálatok nélkül!!! Pussz!"

– írta Dombi majd később folytatta:

„Nem aludt velünk egyetlen éjszakát sem. Bölcsőben aludt a saját szobájában egynapos kora óta. Mindig önállóságra neveltük."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!