Dombóvári István a kommentszekcióban vitázik követőivel - ifaktor
Több mint egy éve lehet ingyenesen parkolni Budapest területén, aminek eredeti célja az volt, hogy az emberek tömegközlekedés helyett az autós ingázást válasszák, ezzel is csökkentve a koronavírus terjedését. Az ingyenes parkolás a kezdeti lelkesedés után sok embernek fejtörést okozott, sokan panaszkodtak rá, hogy munka után egyszerűen nem találnak parkolóhelyet az otthonuk közelében.


Dombi humoros bejegyezésében arra az ironikus tényre hívja fel a figyelmet, hogy 2021-ben a gyerekek örülnek, hogy iskolába járhatnak, a felnőttek pedig annak, hogy újra fizetős a parkolás.

Persze több kommentelő is úgy érezte, hogy meg kell osztania saját történetét, hogy miért örül a rendelet eltörlésének. Dombi nem szégyellte kifejezni véleményét, miszerint a közterület azért közterület, mert mindenkinek joga van használni parkolásra. Főleg azért nem szabadna kritizálni a sok parkoló autót, mert nem tudjuk, hogy éppen ki parkol előtte, egy százlakásos társasház előtt valószínűleg az egyik lakástulajdonos fog.

Egy másik "kommentháború" témája az volt, hogy egyáltalán miért volt értelme meghozni a rendeletet. Mivel a tömegközlekedésen könnyen terjedhet a vírus, az emberek inkább autóba ültek a magas üzemanyagárak mellett is. Erre az egyik kommentelő arra hivatkozott, hogy bármikor autózott bárhová, telis-tele álltak a parkolók. Erre Dombi egy frappáns kommenttel válaszolt, persze ha mások utaznak autóval, és parkolnak, akkor f****k, de ha ugyanezt mi csináljuk, az rendben van.

Nehéz igazságot tenni a két nézőpont között, de nem is érdemes, hiszen mind tudtuk, hogy az ingyenes parkolás csak átmeneti állapot és idővel ennek is vége lesz, akárcsak a minden más koronavírussal kapcsolatos intézkedésnek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kim Kardashian beáldozta a családi kapcsolatot a divat oltárán

Azt lehet úgy hívni, hogy sürgősségi eset, mikor Kim Kardashian már a saját húgát sem látja.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!