Donald Trump étkezési szokásait követte Csecse Attila - ifaktor
Csecse Attila reggelizés közben

Akik régóta követik Csecse Attilát már láthattak tőle ehhez hasonló videót, hiszen YouTube-csatornáján nem először mutatja be különböző külföldi hírességek kedvenc menüjét. Korábbi videójában Kylie Jenner étkezési szokásait követte, ezúttal pedig Donald Trumpra esett a választása.


A videóban egy teljes napnak a fő étkezéseit leköveti Attila és ezáltal megtudhatjuk mik a kedvenc ételei a volt amerikai elnöknek.

A reggeli étkezésében semmi szokatlan nincsen: Trump ugyanis szeret tükörtojást baconnel reggelizni. Az első étkezésnél egy fokkal már izgalmasabbnak bizonyult az ebédje Attilának, ugyanis megtudhattuk Donald Trumról, hogy a pizzáról csak a feltétet hajlandó megenni, a tésztáját nem. Attila becsületesen le is kaparta a feltétet pizzájáról és megállapította, hogy a tészta része nagyon hiányzik a pizzának.

Vacsorára a volt elnök két gyors-éttermi hamburgert szeret enni, de ezt se a megszokott módon. Trump a hamburberek buci részét nem eszi meg, csak a belsejét. Attilának a vacsora se nyerte el igazán a tetszését.

A videónak nagy sikere lett, közel 100 ezren tekintették meg és Attila követői sorban adják az influenszernek a jobbnál jobb tippeket, hogy kinek az étkezését követhetné még le.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!