Drake az elmúlt évtized legjobb előadója! - ifaktor
Drake drága nyaklánccal fekete szakállal és fekete zakóban egy eseményen

Névlegesen kiosztották az egyik legnagyobb zenei elismerés, a Billboard Music Awards díjait. Az elmúlt évtized legjobb előadójának nem mást választottak, mint a torontói fenegyereket, Drake-t.


„Started from the bottom, now we're here." – azaz, „Lent kezdtük, most pedig itt vagyunk". Magyarul természetesen nem hangzik egyedinek és fülbemászónak, azonban egy valami biztos, az pedig az, hogy Drake tudja, hogy kell zenét csinálni. A 34 éves rapper zsebelte be a legtöbb díjat 2010 óta, amire egyik-másik előadó sem volt képes.

Drake teljességgel megállíthatatlan az elmúlt évtizedben. 9-db első helyet gyűjtött be ez idő alatt a Billboard 200-as listáján, 33-db TOP10-es rangsorolást a Billboard 100-as listáján, 18-db slágere landolt az első helyén a Hot R&B/Hip-Hop listának, valamint 69-db zenéjével bekerült a TOP10-be az előbb említett listán. Ezek a számok magukért beszélnek.

Igazából, Drake ezzel az „Évtized legjobb előadója" címmel tényleg minden létező elismerést bezsebelt már. Egyedül ő volt képes arra, hogy 50(!) héten keresztül tartsa 1. helyezett pozícióját a Billboard 100-as listáján. Ezen felül számos rekordot tart még Drake, mint pl. övé a legtöbb sláger (232), ami bekerült a Billboard Hot 100-as listájára, ezekből 120-db ugrott a TOP40-be és 45-db a TOP10-be.

Drake - Hotline Bling

Amellett, hogy Drake döntős volt a BMMA-n, ő az egyetlen előadó, akinek 3-db száma is egyszerre birtokolta az első három helyezést a Billboard 100-as listáján. Cím szerint: „Wants and Needs" „What's Next," és a „Lemon Pepper Freestyle".

Hihetetlen…

Drake - What’s Next

A BMMA gálája Május 23-án kerül megrendezésre a Microsoft rendezvény termében, amit Nick Jonas fog vezetni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!