Drake kibérelt egy 70 ezer fős stadiont, hogy ünnepelhessen - ifaktor

Rövidesen azután, hogy Drake megnyerte a Billboard 2021-es gála, „Az évtized legjobb előadója" díjat, egy burzsuj partit csapott édesapjával, fiával Adonis-szal és barátaival.


Drake nem habozott, amikor a party szervezésre került sor, így kibérelte az egész SoFi stadiont, ami Inglewood-ban, Californiában található. A stadion mintegy 70 ezer férőhelyes és Drake az 50 yard-os vonalnál, azaz a pálya kellős közepén, egy meghitt vacsorát rendezett a családjával és barátaival.

Amellett, hogy volt mit ünnepelni, hiszen egy ilyen díjat nem minden nap zsebel be az ember, megadták a módját, hogy még élvezetesebbé és felejthetetlenebbé tegyék az estét. A stadion brutális nagy kivetítőin az „Évtized előadója" felirat volt látható, emellett elképesztő pezsgő-tornyok és mobil italbárok voltak felállítva, az egész stadion területén.

Az eseményre olyan sztárok is hivatalosak voltak, mint Chris Brown, Dj Khaled, Doja Cat, SZA, The Weeknd, stb.

Drake Instagramján is megmutatta, hogy buliznak a „nagyok".

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Survivor: Zsófi eddig bírta, zokogásban tört ki

Ma már láthattuk az RTL Klub kaland reality műsorának, a Survivornek hétfő esti előzetesét, amiből kiderült, hogy Zsófinál eltört a mécses.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!