Dráma A Konyhafőnökben- a séfek Martinát küldték haza - ifaktor

A döntő második napján a séfek és Zé úgy döntöttek, hogy Martinának kell távoznia a versenyből.


Kiesése után Martina pityeregve, elkeseredve, de mégis élményekkel telve mesélte, hogy mit jelentett számára a főzőműsor.

"Szerintem aki már a döntőben van, felkészíti magát, hogy bármikor eljöhet a nap, hogy kiesik. Én azt érzem, hogy attól függetlenül, hogy most kiestem, nekem van fent egy olyan ember, aki remélem, hogy nagyon büszkén néz le rám. Én neki akartam bizonyítani, hogy mire vagyok képes"


- nyilatkozta Martina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!