Dr.Dre hivatalosan is szingli! - ifaktor

A bíró jogilag is újra egyedülálló státuszba helyezte a producert.


Dr.Dre újra bevetésre kész, miután a bíró aláírta a válópert és ezzel pontot tett a viharos kapcsolatának végére.

Ez még nem a történet vége, ugyanis Dr.Dre volt felesége, Nicole Young kemény ellenfélnek bizonyul, ami a vagyonelosztást illeti. A felek jelenleg is küzdenek, a házasság előtt kötött vagyonelosztási nyilatkozat hitelességét illetően, valamint arról is, hogy mi és milyen formában cserél tulajdonost.

Sok mindent elárulhat, hogy Nicole a nyilatkozat érvénytelenítése mellett pártol, amit elmondása szerint Dre is fontolóra vett, aki azt nyilatkozta az esetet követően, hogy ilyet ő egyáltalán nem mondott és ami oda le van írva, az szent és sérthetetlen.

Még márciusban adott be kérelmet a bíróságon André Romelle Young, másnéven Dr.Dre, producer és zene-mogul, hogy válni szeretne feleségétől Nicole Youngtól, ugyanis elértek arra a pontra, ahonnan már nincs visszaút.

A folytonos civakodást és különböző megcsalásokat, gyerek felügyeleti viták és egyéb, visszafordíthatatlan cselekedetek követték.

A történet ugyan még nem zárult le teljesen, de legalább a törvény szemében már szingli mindkét fél.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Őt rejtette a Automata jelmez

Az Álarcos énekes mai adásában leleplezték a Automatát. A zsűri legnagyobb meglepetésére nem mást rejtett a jelmez, mint Csobot Adélt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!