Dubaiban nyaral Zimány Linda - ifaktor

Az elmúlt időszakban nagyon sokan választották téli vakációjuk helyszínéül az Egyesült Arab Emírségek városát, Dubajt, illetve a Maldív- szigeteket. Cooky és Szécsi Debóra, Berki Krisztián és Mazsi, Szabó Bella és férje szintén Dubajban lógatták a lábukat. Ezúttal Zimány Linda borította be képekkel az Instagram-oldalát Dubajban való nyaralásáról.


A 34 éves modell továbbra is kirobbanó formának örvend. Linda egyik korábbi posztjában elmondta, hogy alakját és fittségét a helyes táplálkozás és rendszeres edzések mellett annak köszönheti, hogy egészségmegőrző kezeléseken is részt szokott venni. Figyel a megfelelő kozmetikumok és testápolók használatára, emellett szépségápolással és alakja karbantartásával kapcsolatban is gyakran jár szakemberekhez.

A linkre kattintva számos nyaralós képet tekinthetsz meg Linda Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban – már azt is tudjuk, kit fog játszani

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!