Dubajban kapta meg a koronavírus elleni oltást David Guetta - ifaktor
A világ egyik legismertebb lemezlovasa már egy ideje az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb városában él, és ugyan nem tartozik a legveszélyeztetettebb korosztályba, 53 évesen megkapta a koronavírus elleni vakcinát.


David Guetta a Euronewsnak adott interjújában többek között arról is beszélt, hogy Dubaj jelenleg a világ legjobb helye, ahol szinte normális élet zajlik a világjárvány közepette is. A francia DJ egyben nagyon dicsérte azt is, hogy hogyan védekeztek a koronavírus ellen az országban.

Természetesen az oltás kérdésköre is szóba került a beszélgetésben, amiről így beszélt Guetta:

„Nem látok más lehetőséget. Nagyon szerencsésnek tartom magam, hogy Dubajban vagyok és itt megkaphatom. Be is adattam. Ez egy személyes döntés volt. Nem próbálom rákényszeríteni senkire, de egyszerűen nem látok más utat a világ számára. Mi mást tehetnénk? Különben örökre ebben az állapotban maradunk, a gazdaság meghal, és a világ tönkremegy. Azonkívül Franciaországban születtem, a forradalom országában, ahol a kezdetek óta sziklaszilárd volt a résistance, az ellenállás. És azt látom, hogy egyre több ember akarja beoltatni magát, ami szerintem nagyon jó hír."

A világsztár arra nem tért ki, hogy melyik vakcinával oltották be.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!