Dührohamot kapott a féltékenységtől Járai Máté - ifaktor
Járai Máté és Járai Kíra.
Járai Máté és Járai Kíra a Frizbiben volt Hajdú Péter vendége, ahol a műsorvezető nem fukarkodott azokkal a kérdésekkel sem, amelyek a nyitott kapcsolatuk titkaira irányultak.


Hajdú először neki szegezte a kérdést Máténak, miszerint engedné-e, ha Kíra egy nővel szeretne együtt lenni. A Jászai Mari-díjas színész a röviden igennel felelt, sőt Kíra még azt is hozzáteszi, hogy volt is már ilyen típusú ajánlata hölgyektől.

A műsorvezető arról is érdeklődött, hol vannak a határok a kapcsolatukban, van-e bármilyen szabályrendszerük, vagy mindenki azt csinál, amit csak akar.

„A szabályok folyamatosan változtak. Mindenféle szabályunk volt: ismerőssel, kollegával, baráttal soha. Aztán ismerőssel dehogynem, kollégával dehogynem, baráttal dehogynem. Olyan is volt, hogy na jó, de csak egyszer. Tehát nem viszony lesz, hanem egyéjszakás kaland, és akkor az szép volt, jó volt. És aztán jött az, hogy ha egyszer jó volt, kétszer is jó lehet! Én is féltékeny vagyok, mint az állat, dobtam már a kedvenc bögrémet a falhoz."

– válaszolt Járai Máté, aki a fentiek tanúbizonysága szerint volt, hogy annyira dühbe gurult a féltékenységtől, hogy a kedvenc bögréjét is falhoz vágta.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!