Dukai Regina ezeket a csodákat tette az ünnepi asztalra - ifaktor
Dukai Regina interjú közben

Akik figyelemmel kísérik Dukai Regina tevékenységét a közösségi oldalakon azok tudhatják, hogy az egykori Coca-cola Ezüstlány nagyon szeret sütni, főzni. Különösen igaz ez rá ebben az időszakban, amikor mindent átjár valami egészen különleges varázslat. Összegyűjtöttünk párat az évek alatt általa megosztott ételkülönlegességekből, amik az ünnepek alatt jó inspirációt adhatnak.


Az első, amit Regina oldalán találtunk, nem más, mint egy nagyszabású főétel. Kifejezetten ünnepekre szánjuk, sok vendéggel, nagy asztalhoz ülve. Íme a modell töltött karácsonyi pulykája, amit három évvel ezelőtt készített el és osztott meg követőivel.

„A töltött karácsonyi pulyka mellett döntöttem, mert akkor még nem tudtam, hogy egy nap alatt nem olyan könnyű beszerezni ezt a madárkát! Szerintem a városban nincs olyan húsos, piacos, aki ne tudna arról, hogy nekem baby pulyka kell, persze nem fagyasztott állapotban! Telefonált a testvérem, a barátaim, jártam a piacokat, mígnem rá nem leltem erre a 6 kilós bébire. Tegnap óta dolgoztam rajta, hogy a legfinomabb legyen és sikerült!!!! Kakukkfüves, kecskesajtos töltelékkel töltöttem, almával, naranccsal együtt sütöttem és rozmaringos burgonyát készítettem mellé! Boldog vagyok és jóllakott!"

– írta közösségi oldalán Regina.

A kép ide kattintva látható.

A gyönyörű influenszer ünnepi menüjéből természetesen nem maradhat ki a desszert. Így két fajta süteményt is elhoztunk nektek, amiket Regi Istagram-oldalán többször is felfedeztünk.

Az egyik sütemény egy örök klasszikus: almás pite.

„Ha régóta követtek, akkor tudjátok, hogy a szívemben ilyenkor már javában karácsony van és, hogy minden évben próbálok ünnepi hangulatú finomságokat sütni.
Idén ismét almás pitével indítottam meg ezt az időszakot az otthonomban"

– olvasható Regi korábbi bejegyzésében.

A bejegyzést itt láthatod.

Végezetül egy mennyei finomságot választottunk a modell közösségi oldaláról, ami bárki kedvét meghozza a sütögetéshez. Ezt a bizonyos répatortára Regina – nem véletlenül - minden évben elkészít otthonában.

„Legalább 10 éve sütöm minden alkalommal ugyanazt a répatorta receptet. Ha jól emlékszem, az első tortát 2010-ben a Vacsoracsatában tettem az asztalra.
Ugyan nem felel meg szinte egyik betartandó diétámnak sem és a rozmaring erdőmön is dolgoznom kell még, de elmondhatom, hogy ez a répatorta megér egy-egy csalónapot! Emellett öröm lesz nézni azok arcát, akiknek megsütöd!
A receptet a "sütni jó" highlights-ban találjátok , fotózzátok ki és tessék bekapcsolni a "Konyhatündér" üzemmódot!
Várom a csodás alkotásaitokat és persze a jó kis tippjeiteket, hogy milyen tipikus őszi/téli sütit érdemes sütni!"

– jegyezte meg lelkesen az influenszer bejegyzésében.

A poszt ide kattintva látható.

Nincs is más hátra, irány a konyhába!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!