Dukai Reginát íjásznak nézték - ifaktor
Dukai Regina fotózáson

A gyönyörű modell-influenszerről, Dukai Regináról sok jót el lehet mondani, de íjásznak sose gondolnánk. Egy járókelő Regina különleges öltözéke miatt mégis azt gondolta messziről, hogy a különleges sportág űzője.


Regina Instagram-oldalán számolt be követőinek a mókás esetről. Bejegyzésében leírta, hogy pontosan mi történt és az akkori szettjét is megmutatta nekünk, hogy értsük miért is hihették rá, hogy íjász.

A történetben a legnagyobb csavar az, hogy Regi posztjában elárulta nekünk, bizony van némi köze a sportághoz és volt szerencséje már kipróbálni is azt. Elmondása szerint egész ügyesen ment neki és reméli újra próbálhatja majd egyszer.

„Az íjász!
Miközben hétvégén a családommal az Esterházy-kastély udvarán sétáltunk, egy mellettünk elhaladó úr megjegyezte, hogy távolról azt hitte a sapkám és a csizmám miatt, hogy íjász eseményről érkeztem.
Képzeljétek! Pár évvel ezelőtt Kapuváron kipróbálhattam ezt a csodás sportot és minket is meglepett, hogy egészen ügyesen találtam el többször is a céltáblát, ami valószínűleg csupán a véletlen műve volt, de remélem egyszer majd újra lesz lehetőségem tesztelni a tudásomat!"

– mesélte a humoros történetet Regina.

A poszt ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!