Dumaszínházba küldi az embereket Müller Cecília - ifaktor
Müller Cecília országos tisztifőorvos egyszer már bakizott egyet (ami a temérdek mennyiségű tájékoztatás után nem is csoda – a szerk.), de ezúttal talán még érdekesebbet hallhatunk tőle... Vagy mégsem?


Müller Cecíliát ugyanis Kiss Ádám parodizálta ki egy kicsit az Instagram-oldalán, amely videóban a Dumaszínházba invitálja a tisztifőrvos asszony által a védettségi igazolvánnyal már rendelkező érdeklődőket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!