X-Faktor, Sztárban Sztár? Énekes showműsort indít a köztévé - ifaktor
Csináljuk a fesztivált zsűri.
A köztévé a nagy kereskedelmi csatornák sikereit látva az énekes showműsorokkal (Sztárban Sztár, X-Faktor) kedvet kapott hozzá, hogy saját maga is gyártson egyet.


Az új énekes showműsor a Duna TV-n lesz látható. A tíz héten át tartó műsorban hetven év magyar slágereit mutatják be ismert előadók. A hatfős zsűri tagjai: Balázs Klári, Korda György, Feke Pál, Balázs Andi és Boros Csaba. A zsűri azért is ilyen színes, ugyanis a műsor végighalad majd a különböző korszakokon.

Az egyes korszakok adásaiból, a zsűri pontjai alapján juthatnak tovább produkciók az elődöntőbe, majd a döntőbe, amelyben kiderül, melyik lesz az évszázad slágere.

A műsorban 84 énekes vesz majd részt. A szereplők között feltűnik majd Csepregi Éva, Pataky Attila, Keresztes Ildikó, Csonka András, Szandi, Rácz Gergő, Janicsák Veca, Köteles Leander, Judy, Varga Miklós és Oláh Gergő is.

Az első adás március 19-én lesz látható a Duna Televízión.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!