Dundika és Majka nemsokára összeházasodnak - ifaktor
Majka, Dundika és két gyerekük egy vízesésnél strandolnak

A népszerű páros, Dundika és Majka már hosszú évek óta alkotnak boldog párt és két csodálatos gyermekük is született már. Az esküvőre azonban valamiért mégis még csak most kerül sor.


Hajnalka legújabb Instagram-bejegyzésében egy gyönyörű, megható, ráadásul saját idézetet írt ki, amivel Majka iránti szeretetét igyekezett kifejezni.

Dundika azt is elárulta, hogy ahogyan közeleg a nagy nap, egyre érzelgősebbé kezd válni. Ez szerintünk teljesen érthető, hiszen akármilyen régre visszanyúló is a páros múltja, ez mégis egy hatalmas mérföldkő az életükben.

„Csak engedd hogy a válladra hajtsam a fejem, ez a megnyugvás, ez a szerelem. Gyermekeink apukája, esendő szívem örök párja, elveszel Te, elveszlek én, s együtt hajózunk a vágy tengerén. ♥️
Ezt ne keressétek, most írtam ki magamból. Igen, most kiléptem a komfortzónámból😭, mert ahogy közeleg a nagy nap, egyre érzelgősebb vagyok"

- olvasható Hajnalka bejegyzésében.

Persze volt néhány követője Hajninak, akik nem értették, hogy mégis hogyan lehet Majoros a vezetékneve Dundikának, ha még nem házasodtak össze. A válasz hamar érkezett is, hogy az első gyermekük születésekor Hajni felvette Majka nevét, azonban házasságkötésre ez idáig nem került sor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!