Dundika és Majka nemsokára összeházasodnak - ifaktor

A népszerű páros, Dundika és Majka már hosszú évek óta alkotnak boldog párt és két csodálatos gyermekük is született már. Az esküvőre azonban valamiért mégis még csak most kerül sor.


Hajnalka legújabb Instagram-bejegyzésében egy gyönyörű, megható, ráadásul saját idézetet írt ki, amivel Majka iránti szeretetét igyekezett kifejezni.

Dundika azt is elárulta, hogy ahogyan közeleg a nagy nap, egyre érzelgősebbé kezd válni. Ez szerintünk teljesen érthető, hiszen akármilyen régre visszanyúló is a páros múltja, ez mégis egy hatalmas mérföldkő az életükben.

„Csak engedd hogy a válladra hajtsam a fejem, ez a megnyugvás, ez a szerelem. Gyermekeink apukája, esendő szívem örök párja, elveszel Te, elveszlek én, s együtt hajózunk a vágy tengerén. ♥️
Ezt ne keressétek, most írtam ki magamból. Igen, most kiléptem a komfortzónámból😭, mert ahogy közeleg a nagy nap, egyre érzelgősebb vagyok"

- olvasható Hajnalka bejegyzésében.

Persze volt néhány követője Hajninak, akik nem értették, hogy mégis hogyan lehet Majoros a vezetékneve Dundikának, ha még nem házasodtak össze. A válasz hamar érkezett is, hogy az első gyermekük születésekor Hajni felvette Majka nevét, azonban házasságkötésre ez idáig nem került sor.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!