Dundika is nagyon hiányolja már férje koncertjeit - ifaktor
Dundika és Majka a város felett feketében

Az egykori modell, Majoros Hajnalka ismertebb nevén, Dundika már nagyon hiányolja férje, Majka koncertjeit, amiket az egész családdal együtt tudtak bulizni.


Dundika legújabb Instagram-posztjában egy tíz képből álló sorozatot osztott meg követőivel, amik mind egy-egy Majka koncert emlékét őrizik. A fotókon jól látható, hogy gyermekeikkel is mindig fantasztikusan érezték magukat ezeken az eseményeken.

A népszerű modell még egy híres Majka dalból is idézett, ami a partykarantén címet kapta, amikor még mit sem sejtett a világ a karantén valós helyzetéről. Az idézet remekül passzol a jelenlegi helyzethez és amit érzünk sokan a kevés programlehetőség miatt.

„Időszámításunk előtt 200 évvel, amikor még legálisan hömpölyögtünk a tömegben és ordítottuk torkunk szakadtából, hogy
„A világon nincsen nagyobb kincsem
Szerelem, nyár, barátság
Meg a jókedv kell, hogy intsen
Ennyi kell és forróság
Erről kell, hogy szóljon minden
3 hónapig napfény
Tartsuk magunkat most szinten
Legyen ez a partykarantén!"
Ezek voltak a szép idők!
Ugráltunk, énekeltünk, táncoltunk és megőrültünk, Veletek együtt! Kitörölhetetlen emlékek, a fiúk is állandóan emlegetik… Emlékeztek a Parkra? Az Arénára? Plázsra? Nektek melyik hiányzik a legjobban?
#partykarantén"

– írta követőinek Hajni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!