Durva menet Tom Cruise-nak a Mission Impossible forgatása - ifaktor
Tom Cruise fekete ruhában fekete helikopter oldalán kapaszkodik

Szerintünk nincs abban semmi spoiler, ha azt mondjuk, Tom Cruise a saját maga kaszkadőrje. Nincs semmi és senki, aki helyettesíthetné őt.


A Mission Impossible film-sorozat hetedik részében láthatunk majd egy észveszejtő jelenetet a színésztől, ami elmondása szerint a valaha volt legveszélyesebb dolog volt, amit csinált.

Cruise elmondta, hogy mivel a filmjeiben szereti saját magát is alakítani, így az összes jelenetben ő látható, minden besegítéstől mentesen. Erre a specifikus jelenetre azonban még neki is hónapokat kellett készülnie, mivel nagyon sok apró tényező befolyásolta a folyamat sikerességét.

Kb. 6 másodperc leforgása alatt a színész egy motorral fog végig zúzni egy szikla peremén, majd a mélybe zuhanástól az ejtőernyője menti meg. Abban a hat másodpercben szinte minden számít, nyilatkozta a színész.

„ Ha nagy a szél, lefúj a rámpáról és a jelentet felvevő helikopter is zavaró, így nem jöhetek le csőgázzal, nehogy eltaláljon egy felpattanó kő. Ha furcsa módon megyek le, akkor nem tudtuk mi történik a motorral. Hat másodpercem volt, hogy végig érjek és nyissam az ejtőernyőt, ezért a motor vezetése közben sem lehettem bizonytalan. Ha így lett volna, nem biztos, hogy jól végződik az eset"

- nyilatkozta a színész.

Cruise számára hatalmas megkönnyebbülés volt, hogy sikeresen, biztonságosan és egészségesen le tudták forgatni a filmsorozat következő részét, tekintettel a koronavírus járvány helyzetre.

„Szinte az összes érzelem keringett bennem."
„..A velem együtt dolgozó emberekre gondoltam és elképesztő nagy megkönnyebbülés volt számomra, hogy sikerrel zártuk a forgatást. Nagyon megérintett, meg kell vallanom."

A Mission Impossible hetedik része 2022. május 27-én debütál a mozikban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!