Dwayne Johson állítja, hogy élete legnehezebb vállalása volt a „Black Adam” - ifaktor
dwayne johnson félmeztelenül a black adam film forgatásán

Az anti-szuperhős gyilkos szerepe rendesen próbára tette Johnsont.


Dwayne Johnson az elmúlt napokban robbantotta fel a Twittert egy videójával, amiben kulisszák mögötti képsorokat láthatnak a rajongók. Ezt azért tette, mert a „Black Adam" című film forgatását befejezték, így egy kis plusz kedvcsinálót dobtak az éhes követők elé.

„Hihetetlen utazás"

fogalmazta meg Johnson a posztban.

„A legnehezebb vállalás az eddigi karrierem során mint fizikálisan, úgy mentálisan is. Minden másodperce megérte. Hatalmas köszönet a több mint 1000 fős stábnak, színészeknek és rendezőnek Jaume Collet-Serrának. A DC-univerzium hierarchiája megváltozik."

Johnsonnak ez a procedúra rendkívüli megterheléssel és extra súlynövekedéssel járt, hiszen a jelmezbe amit viselnie kellett, bele kellett nőnie és ez nem egy mindennapi feladat, pláne, hogy a szikláról beszélünk. Ezt azonban sikerrel abszolválta és szemmel látható, hogy az eredményért megéri várni, hiszen a „Black Adam" 2022 nyarán érkezik a képernyőkre.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!